Activitats / Entorn

S'ACOSTA L'ESTIU, SIGUES PREVISOR!

S'acosta l'estiu, temps de barbacoes, d'ajuntar-se amb la família i amics, de gaudir dels dies llargs, banyar-se a la nostra piscina, passejar pel jardí i l’entorn a la nostra casa rural! Als baixos de la pallissa de Masia Sarga hi ha la barbacoa, taules i cadires, un espai espectacular per a fer barbacoes, i a més disposem de la planta superior, on poder parar el sol o contemplar el paisatge. I la nostra piscina, 115 m2 de gres i gespa per a prendre el sol i terraplè amb plantes aromàtiques i medicinals. Vine a conèixer l'estiu del Berguedà. Un munt d'excursions per a fer en família. Si aquest estiu vols fer una escapada, passar un cap de setmana d'estiu o tens uns dies lliures, no ho dubtis, fes la teva reserva a Masia Sarga!

VULL RESERVAR

ACTIVITATS

Rutes guiades pel Parc Natural Cadí-Moixeró: rutes guiades a peu o en bicicleta, raquetes de neu, escalada, descoberta de l’entorn....
... I totes les altres activitats, guiades o pel vostre compte, que ofereix l’entorn: passejades, bolets, pesca, esquí, senderisme, BTT, 4 x 4,...
Visites culturals, festes populars, gastronomia...

PAISATGE I ENTORN

EL CATLLARÀS: un espai natural protegit (PEIN) Caracteritzat per uns meravellosos boscos de faig, roure, pi, on neix la famosa Flor de Neu (“Edelweis”), espècie protegida. Un bon lloc on es poden trobar diferents varietats de bolets durant tot l’any. A la part més alta de la montanya hi ha el mirador de la Roca de la Lluna des de on es pot observar la vall de Lillet una vista panoràmica del Parc Natural del Cadí Moixeró i del Massís del Pedraforca.

JARDINS ARTIGAS: A la vall de Lillet seguint un estret meandre del riu Llobregat, Antoni Gaudí va projectar l’únic jardí humit de la seva obra. Ponts, bancs, baranes, grutes, glorietes, fonts, animals, integrats en l’esplèndida natura que els acull.

EL ROMÀNIC: El Monestir de Sta. Mª de Lillet, construït al s.IX amb planta de creu llatina, claustre rústic de planta quadrada. A uns pocs metres d’aquest, podem visitar la Rotonda de Sant Miquel, una petita capella de planta circular, consagrada l’any 1000.

FERROCARRIL TURÍSTIC DE L’ALT LLOBREGAT: Amb 3,5 km de recorregut, uneix La Pobla amb el Museu del Ciment de Castellar de N’Hug, amb parada als Jardins Artigues.

SANTUARI DE FALGARS: L’ermita de la verge de Falgars situada a 1288 metres d’altitud,a 7 km de La Pobla per carretera asfaltada amb uns extraordinàries vistes de Montgrony i el Puigmal al est, el Catllaràs al sud, el Pedrafoca, els Rasos de Peguera i Ensija al oest, i el Cadí Moixeró al nord.

CASC ANTIC: Reviure els inicis del nostre poble a principis de s. XIII, quan la família dels Mataplana es va establir al Castell i va iniciar la construcció de La Pobla de Lillet.

CASTELL DE LILLET: Des del monestir de Santa Maria de Lillet, podrem anar a la roca del Castell de la Vila, on hi havia ubicat el castellrefugi dels habitants de la vall de Lillet.

FONT DEL BISBE: Per la carretera de Sant Jaume de Frontanyà ( a uns 30 metres de la masia direcció Ripoll a mà dreta). Seguin el camí forestal asfaltat uns 2 km es troba el camí que porta a la font. Espectacular salt d’aigua d’uns 12 metres que conforma un conjunt natural digne d’admirar.

SERVEIS EN EL MUNICIPI

La Pobla de Lillet, amb una població de 1.430 habitants, compta amb tots els serveis bàsics que els nostres clients poden necessitar: metge (C.A.P.), farmàcia, parada d’autobús (linia regular), taxi, 1 banc i 2 Caixes, zona poliesportiva, camp de futbol, pista de tennis, piscina municipal, parc infantil... botigues, bars i restaurants...

SERVEIS EN ELS MUNICIPIS VEÏNS

A una distància de entre 30 a 40 minuts (en cotxe) poden trobar altres serveis com els següents: hospital a Berga, camp de golf i pista de gel a Puigcerda, centre eqüestre a Berga i Candevanol, esports nàutics (pantà de La Baells), , escola i pistes d’esquí (La Molina, Masella)...

La Pobla de Lillet
> www.poblalillet.cat
> www.lillet.net

Parc Natural Cadi-Moixeró
> www.parcsipoblesdecatalunya.com

Camí dels Bons Homes
> www.camidelsbonshomes.com

Associació d’Agroturisme del Berguedà
> www.agroturisme-bergueda.com

Consorci de Turisme de L’Alt Berguedà
> www.altbergueda.cat

Oficina de Turisme de L’Alt Berguedà
> www.elbergueda.cat

Coneguem el Catllaràs a peu
> ael.lillet.cat/prc52/

Senders homologats a L'Alt Berguedà
> www.altbergueda.cat/ca/Senderisme/Senders_homologats_FEEC.html

Senderisme a L’Alt Berguedà
> www.altbergueda.cat/ca/Senderisme.html

Castellar de N’Hug
> www.ajcastellardenhug.cat

Sant Jaume de Frontanyà
> www.santjaumedefrontanya.cat

Guardiola de Berguedà
> www.guardioladebergueda.cat

Mina de petroli de Riutort
> www.altbergueda.cat

Vols fer una reserva?

Vols fer la reserva de la vostra estada a Masia Sarga? Contacta amb nosaltres per fer efectiva la teva reserva, o per qualsevol consulta que ens vulguis fer.